David Duchovny, dependent de sex

Actorul din "Dosarele X", care are doi copii de 9 si 6 ani, a recunoscut ca este dependent de sex.
Actorul din "Dosarele X", care are doi copii de 9 si 6 ani, a recunoscut ca este dependent de sex. La prima vedere, nu pare ceva iesit din comun, pentru ca multi declara chestia asta, insa, problema lui David este destul de serioasa daca a apelat la o clinica de reabilitare.

David, a declarat prin intermediul avocatului sau, urmatoarele: "Am intrat voluntar in acest program de tratare a problemelor sexuale. Singurul lucru pe care il cer este intimitate pentru sotia si copiii mei".

In prima instanta actorul, care poate fi urmarit in show-ul tv "Californication" si in pelicula "Trust the Man", a incercat sa nege ca ar avea probleme de aceasta natura, insa jurnalistii au aflat pana la urma adevarul.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:18
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • alicialive pe 28 Mar 2009, 14:08
    Hello

    Salut Numele meu este Alicia am vazut azi la profilul dvs. (www.eva.ro) a devenit intrested in tine, de asemenea, i se va dori să ştiu de tine mai mult, şi dacă i se va dont minte ca tine, pentru a trimite un e-mail pentru a-mi adresa de e-mail ca sa ma pot da-mi o poza pentru dumneavoastră să ştie cine i-mi este am.Here adresa de e-mail (aliciasamuel9@yahoo.com) cred că ne putem muta de aici! Sunt de aşteptare pentru dvs. de mail pentru a-mi adresa de e-mail above.Alicia. (Amintiţi-vă de la distanţă sau de culoare nu chiar nu contează vârsta difrent noastre, pentru că am ceva foarte important să-i spuneţi tine, dar iubesc foarte mult în materie de viaţă), vă rugăm să contactaţi mewiththis e-mailaddress (aliciasamuel9@yahoo.com) > swap Hello My name is Alicia i saw your profile today at (www.eva.ro) became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (aliciasamuel9@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.Alicia.(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact mewiththis e-mailaddress(aliciasamuel9@yahoo.com)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod