"Copiii sunt pe primul loc", spune Angelina Jolie

"Ordinea prioritatilor mele este urmatoarea: pe primul loc copiii, apoi relatia pe care o am cu Brad, iar pe locul trei sunt activitatile de binefacere. Deci pe ce loc este cariera? Pe patru?", a declarat vedeta in show-ul tv "Nightline", difuzat de ABC.

Actrita, nominalizata de curand la premiul Oscar pentru rolul din pelicula "Schimbul" ("Changeling"), intentioneaza sa se dedice mai intai familiei si abia apoi activitatilor profesionale. "Nu vreau sa ma trezesc intr-o zi si sa realizez ca am dat atat de multa importanta carierei, incat am pierdut multe lucruri cu adevarat importante din viata mea", le-a declarat Angelina Jolie celor de la Dailymail.


Statutul de mama si cel de partenera pentru Brad Pitt sunt mult mai importante pentru frumoasa actrita. "Nu vreau sa pierd sedintele cu parintii si tot ce tine de educatia copiilor mei", completeaza Jolie. Cu toate acestea, fanii vedetei trebuie sa stea linistiti pentru ca aceasta nu intentioneaza sa se retraga inca din activitate. "O sa mai lucrez in lunile ce vor veni, insa de la an la an joburile se vor rari considerabil", a tinut sa prezize Angelina Jolie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod