Charlize Theron vorbeste murdar

Actrita, care filmeaza pentru pelicula "The Burning Plain", in regia mexicanului Guillermo Arriaga, este nevoita sa intretina cateva dialoguri in limba spaniola. Pentru ca nu reusea sa se inteleaga cu ea, regizorul a decis sa o invete pe Charlize cateva cuvinte "murdare" pentru a-i fi mai usor sa inteleaga limba.
Actrita, care filmeaza pentru pelicula "The Burning Plain", in regia mexicanului Guillermo Arriaga, este nevoita sa intretina cateva dialoguri in limba spaniola. Pentru ca nu reusea sa se inteleaga cu ea, regizorul a decis sa o invete pe Charlize cateva cuvinte "murdare" pentru a-i fi mai usor sa inteleaga limba, potrivit FemaleFirst.

"M-am simtit foarte jenata in momentul in care nu am reusit sa ma inteleg cu Guillermo Arriaga in limba lui natala. In prima faza m-a invatat tot felul de cuvinte deochiate din limba spaniola.
Traiesc in California de opt ani si cred ca este oarecum obligatoriu sa stii sa vorbesti spaniola, eu, insa, nu am reusit sa invat un cuvintel", a declarat Charlize.

Actrita si-ar fi dorit sa invete sa vorbeasca spaniola inainte sa inceapa filmarile pentru "The Burning Plain", pentru a-l impresiona pe regizor si a putea comunica mai usor cu el, dar nu s-a intamplat acest lucru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod