Când vom vedea sezonul 5 din „The Crown”? Tot ce știm până acum

Abia a apărut sezonul 4, pe care l-am devorat „pe nerăsuflate“, iar acum ne întrebăm când vom vedea continuarea serialului „The Crown“. Ei, bine, mai durează.
Atentie: spoilers! Sezonul 4 a pus capat domniei lui Margaret Thatcher (Gillian Anderson) si a marcat pierderea ultimei ramasite de empatie a publicului pentru Printul Charles. Dar, cumva, episodul 10 a fost doar inceputul. Sezonul 5 din „The Crown” ne va purta in anii ’90, in care vom vedea destramarea mariajului dintre Diana si Charles, moartea tragica a Dianei si colaborarea Reginei Elisabeta a II-a cu premierii John Major si Tony Blair. Si pentru a vedea toate aceste lucruri, va trebui sa asteptam mai mult decat de obicei, ne previne Refinery29.

De obicei, noile sezoane din „The Crown” sosesc in fiecare an inainte de sarbatori, insa in 2021 va exista o abatere de la aceasta ritmicitate.
Conform Deadline, pauza de filmari a fost planuita inainte ca pandemia de COVID-19 sa afecteze productia multor filme si seriale. Dar chiar si daca nu ar fi fost programata aceasta pauza, erau sanse destul de mari ca suspendarea filmarilor impusa de pandemie sa afecteze productia serialului, care necesita locatii si decoruri elaborate.

Ce vom vedea in sezonul 6


Sezonul 5, penultimul, va fi lansat de Netflix in 2022, probabil in noiembrie sau decembrie, asa cum se intampla de obicei. Echipa spera sa inceapa filmarile in iunie 2021, iar in 2022 sa lucreze la sezonul 6.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod