Britney Spears la scoala

Starul muzicii pop a fost invitata miercuri, 1 octombrie, sa ia parte la o ceremonie organizata in John Philip Sousa Middle School, din Bronx. Aici diva a trebuit sa inmaneze un cec de 10.000 de dolari, iar banii vor fi folositi pentru a cumpara instrumentele muzicale necesare intr-un program muzical desfasurat de institutia respectiva.

Aici artista a primit si propunerea de a colabora cu artistii din aceasta scoala intr-un concert pe viitor. "Atunci cand vei fi gata sa ne iei in deschiderea unui concert de-al tau sa ne anunti, pentru ca noi suntem gata", a spus directorul artistei.

Spears, care pregateste un turneu pentru anul 2009, a replicat: "Veti fi primii oameni pe care ii voi chema".

Donatia a venit din partea Elizabethei Arden, cea care s-a ocupat de producerea parfumului artistei, "Believe, Fantasy and Curious".

"M-am simtit foarte bine in timpul petrecut la John Philip Sousa Middle School", a declarat Spears pentru People. "Lucrez cu oamenii din compania condusa de Elizabeth de mai bine de 5 ani si stiu cat de pasionati sunt toti de scoala.
Mi-a facut multa placere sa asculta cantand orchestra scolii si sa-i ascult pe copii. Faptul ca Elizabeth Arden a ales sa faca acesta donatie consistenta studioului scolii in numele meu este un gest de mare generozitate", a completat artista.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod