Brad Pitt se gandeste la moarte

Actorul Brad Pitt, in varsta de 45 de ani, este obsedat de gandul mortii si asta de cand a terminat de filmat pelicula "The Curious Case of Benjamin Button", care a obtinut 13 nominalizari la Premiile Oscar.
Actorul Brad Pitt, in varsta de 45 de ani, este obsedat de gandul mortii si asta de cand a terminat de filmat pelicula "The Curious Case of Benjamin Button", care a obtinut 13 nominalizari la Premiile Oscar. Starul interpreteaza in aceasta productie cinematografica rolul unui barbat care se naste batran, iar, pe parcursul vietii, intinereste.

Pitt a declarat pentru ziarul britanic "Daily Telegraph", citat de site-ul Femalefirst.co.uk: "Am realizat ca viata e scurta. Nu stiu daca mai am de trait o zi, 10 zile sau 40 de ani.
Sunt la jumatatea drumului sau aproape de sfarsit? Nu stiu, asa ca trebuie sa ma asigur ca nu irosesc aceste clipe plangandu-mi de mila, lenevind sau avand resentimente, si, mai mult decat atat, trebuie sa ma sigur ca ii am alaturi pe oamenii care conteaza cel mai mult pentru mine.".


Actorul si partenera sa de viata, Angelina Jolie, au impreuna sase copii. Starul a adaugat: "Angelina si eu suntem impreuna pentru ca ne completam unul pe celalalt. Nu vreau sa irosesc niciun moment, pentru ca sunt in compania celei pe care o iubesc cu adevarat.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod