Brad Pitt nu a uitat-o pe Jennifer Aniston

Prietenii lui Brad Pitt suspecteaza faptul ca actorul nu a uitat-o pe fosta sa iubita, Jennifer Aniston, noteaza site-ul Femalefirst.co.uk.
Prietenii lui Brad Pitt suspecteaza faptul ca actorul nu a uitat-o pe fosta sa iubita, Jennifer Aniston, noteaza site-ul Femalefirst.co.uk.

Starul din filmul "The Curious Case of Benjamin Button" este din ce in ce mai nefericit in relatia pe care o are cu Angelina Jolie si isi aminteste adesea de povestea de dragoste traita cu Aniston, cel putin acestea sunt afirmatiile celor din anturajul sau.

O sursa a precizat pentru publicatia "National Enquirer": "Felul in care Brad vorbeste despre Jennifer este de ajuns sa ii determine pe amicii sai de baut sa creada ca, dupa tot acest timp, isi doreste sa nu se fi despartit de ea.
Pun pariu ca, in secret, o doreste, acum, cand Jen a implinit 40 de ani. Este mai sexy decat oricand. Cu siguranta, a fost gelos in momentul in care Jennifer s-a impacat cu John Mayer.".


Sursa a continuat: "Am sentimentul ca Brad stie ca intotdeauna a putut sa fie el insusi in preajma lui Jennifer.".

Pitt si Aniston s-au casatorit in anul 2000 si au divortat dupa cinci ani.

In momentul de fata, Pitt este implicat intr-o relatie amoroasa cu Angelina Jolie. Cei doi cresc impreuna sase copii - Maddox, in varsta de sapte ani, Zahara, cinci ani, Pax, sapte ani, Shiloh, doi ani, precum si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, de numai sase luni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod