Beyonce, femeia unui singur barbat

Cantareata nu a suferit niciodata din dragoste (ce norocoasa!), pentru ca in viata ei nu a existat decat un singur barbat, actualul sot, Jay-Z.  

"Aceasta este prima mea relatie. Sunt foarte retinuta in declaratii de acest gen, pentru simplul motiv ca nu imi face placere sa vorbesc despre viata mea privata. Sunt extrem de fericita, asta este tot ce pot sa spun", a declarat Beyonce, citata de FemaleFirst.

Artista, in varsta de 27 de ani, a inceput relatia cu rapper-ul Jay-Z, in varsta de 39 de ani, in 2002, iar anul trecut s-au casatorit, in New York, intr-o ceremonie secreta.
Se pare ca relatia lor nu a fost si nu este una tocmai usoara: "Am fost impreuna mult timp inainte de a ne casatori si nu ne-am grabit spre altar.

Nu avem o relatie normala, avand in vedere carierele noastre. Celebru sau nu, intr-o relatie treci prin aceleasi etape. Nimeni nu e perfect, nici noi nu suntem si este normal ca existe tot felul de zvonuri", a declarat Beyonce, pentru LA Confidential magazine.

"Incerci sa te aperi de astfel de barfe nefondate, dar este foarte dificil atunci cand citesti tot felul de lucruri neadevarate despre tine si esti intrebata mereu aceleasi chestii.
Trebuie sa ai cu partenerul tau o relatie foarte puternica pentru a reusi sa treci peste toate rautatile", mai adauga Beyonce.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod