Ashton pune pe net poze cu Demi Moore in bikini

Ashton Kutcher i-a incantat pe cei care ii viziteaza pagina Twitter dupa ce a postat o poza cu Demi Moore in bikini, potrivit telegraph.co.uk. Ashton a fotografiat-o pe actrita in timp ce aceasta se aplica in baie, purtand numai o pereche de bikini albi.

Ashton Kutcher i-a incantat pe cei care ii viziteaza pagina Twitter dupa ce a postat o poza cu Demi Moore in bikini, potrivit telegraph.co.uk. Ashton a fotografiat-o pe actrita in timp ce aceasta se apleca in baie, purtand numai o pereche de bikini albi.

Poza era insotita de comentariul: "Sss... nu-i spuneti sotiei!" Ashton, in varsta de 31 de ani, a mai spus ca sotia lui arata "minunat", adaugand: "Imi privesc sotia in timp ce imi pregateste costumul, purtand numai o pereche de bikini.

Il iubesc pe Dumnezeu!"

Moore nu pare sa se fi suparat pe isprava sotului sau, adaugand la randul sau un comentariu pe pagina sa Twitter. Actrita din "Charlie's Angels" se pare ca ii pregatea lui Kutcher costumul pentru nunta fostului sau sot, Bruce Willis, care s-a casatorit cu modelul britanic Emma Heming.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod