Angelina Jolie este "curtata" de fostul sot

Angelina Jolie ar putea colabora cu fostul sau sot, actorul Billy Bob Thornton. Cei doi s-au casatorit in 2000, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare in 1999, pentru productia "Pushing Tin". Cei doi l-au adoptat pe Moddox, acum in varsta de 7 ani si au divortat in 2003.
Angelina Jolie ar putea colabora cu fostul sau sot, actorul Billy Bob Thornton, potrivit femalefirst.co.uk. Cei doi s-au casatorit in 2000, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare in 1999, pentru productia "Pushing Tin". Cei doi l-au adoptat pe Moddox, acum in varsta de 7 ani si au divortat in 2003.

Dupa despartirea de Billy Bob Thornton, Angelina s-a casatorit cu Brad Pitt si au impreuna sase copii, dintre care trei adoptati.

Billy Bob spune ca se afla in relatii bune cu fosta sotie si spera sa faca un nou film impreuna. "Mi-ar placea sa fac un alt film cu Angie, cat de curand. Vorbim tot timpul si suntem in cautarea unui proiect la care sa lucram impreuna; trebuie doar sa gasim ceva potrivit.", a declarat acesta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod