Amy Winehouse: "Nu il las pe Blake sa divorteze"

Cantareata Amy Winehouse a jurat ca nu il va lasa pe sotul sau, Blake Fielder-Civil, sa divorteze, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. In prezent, Fielder-Civil se afla in inchisoare...
Cantareata Amy Winehouse a jurat ca nu il va lasa pe sotul sau, Blake Fielder-Civil, sa divorteze, informeaza site-ul people.com. In prezent, Fielder-Civil se afla in inchisoare si, recent, si-a instruit avocatul sa demareze procedura de divort.

Cu toate acestea, cantareata a fost citata de ziarul britanic "The Sun" spunand: "Inca il iubesc pe Blake al meu. Nu il voi lasa sa divorteze de mine.". Vedeta a facut aceste comentarii in timpul vacantei prelungite pe care si-o petrece in St. Lucia. Amy a declarat ca il iubeste pe Fielder-Civil "pentru ca este la fel ca mine". Artista a continuat: "Blake este versiunea mea masculina. Suntem perfecti unul pentru celalalt. Nu vreau sa ma intorc acasa, in Anglia. Vreau sa il astept pe Blake aici.".

Solista, in varsta de 25 de ani, si-a explicat si comportamentul ciudat din ultima vreme - Amy a fost vazuta petrecand foarte mult timp in compania lui Josh Bowman, fost rugbist devenit actor. Vedeta a declarat ca, desi este pregatita sa lupte pentru casnicia sa cu Blake, asta nu inseamna ca nu "se va mai simti bine" si nu "se va mai distra".

Mai mult decat atat, cantareata a declarat ca nu a mai "luat droguri" si, vorbind despre Bowman, a adaugat: "Josh a fost extraordinar. Dar a fost o chestie de vacanta. Eu il am pe Blake al meu.".

In ciuda juramintelor facute de solista, familia lui Fielder-Civil spera ca divortul se va incheia, pana la urma. Mama lui Blake, Georgette Civil, a declarat pentru "People", pe 12 ianuarie: "De data asta, va merge mai departe, va merge pana la capat.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod