ADN-ul rezolva nelamuririle

Comicul David Spade a devenit tata pentru prima data, dupa ce testul ADN la care a fost supus a confirmat ca este tatal copilului pe care l-a nascut fosta lui prietena, Jillian Grace.
Comicul David Spade a devenit tata pentru prima data, dupa ce testul ADN la care a fost supus a confirmat ca este tatal copilului pe care l-a nascut fosta lui prietena, Jillian Grace. Cei doi au avut o relatie in 2007, iar la inceputul lui 2008 tanara a anuntat ca este insarcinata.

Spade, care este cu 21 de ani mai in varsta decat Grace, declara la acea vreme ca o sa-si asume responsabilitatea numai daca rezultatul testului ADN ii confirma faptul ca el este copilul lui. Zilele trecute actorul a facut public rezultatul si a anuntat ca o sa-si asume responsabilitatile de tata fata de bebelusul care s-a nascut pe 26 august.


"David si Jillian au tinut legatura, in permanenta, in timpul sarcinii, iar tatal intentioneaza sa-si viziteze copilul de indata ce va lua o pauza din timpul filmarilor pentru serialul "Rules of Engagement"", a declarat purtatorul de cuvant al actorului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod