Adda a lansat, alături de Shift, videoclipul piesei „Vin sec“

Adda, artistul fenomen din muzica românească, lansează o nouă melodie, „Vin sec“, care este însoţită de un videoclip inedit şi interpretată alături de Shift. Muzica poartă

Adda, artistul fenomen din muzica românească, lansează o nouă melodie, „Vin sec“, care este însoţită de un videoclip inedit şi interpretată alături de Shift.

ADDA

Muzica poartă semnătura Adda, Romeo Bejan şi Ionuţ Vasilache, textul e scris de Adda şi Shift, producţia e realizată de Romeo Bejan şi Ionuţ Vasilache, iar chitările sunt trase de Romeo Bejan şi Alex Turcu.

Videoclipul regizat de Iulian Moga ne duce într-o lume ameţitoare, uşor bahică, exact ca în versurile piesei ce reprezintă o relaţie tumultoasă între personajele interpretate de Adda şi Shift.

„Piesa s-a făcut singură, în 10 minute.

Am plecat de la studio, aveam o zi proastă, şi, când am ajuns acasă, am început să cânt. Apoi, m-am dus la laptop, am scris toată melodia de parcă mi-ar fi dictat cineva textul şi m-am întors la studio. Acolo, împreună cu Romeo Bejan şi Ionuţ Vasilache, am făcut compoziţia, am tras vocile şi, mai târziu, a ajuns Shift, care a fost inspirat imediat, a scris strofa lui şi piesa a fost gata“, a spus Adda.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod