15 oameni care s-au schimbat radical după ce au mers la sală. Transformarea lor arată ce înseamnă să ai voință

Când unii găseau tot felul de scuze, ei au continuat să tragă din greu la sală, iar rezultatele le-au dat dreptate. Transformarea lor radicală demonstrează ce poți să faci când ai voință.
Rezoluțiile de Anul Nou se topesc repede, după primele două săptămâni, multe zile de luni vin și trec fără să se schimbe nimic - mulți nu reușesc să se adune și să se apuce de treabă ca să facă acea mare schimbare pe care și-au propus-o, la care tot jinduiesc și la care renunță prea ușor. Iar dacă încearcă, mai devreme sau (rareori) mai târziu, abadonează.

Pentru cei mai mulți, există mereu scuze - "Nu am timp", "E prea târziu", "E prea greu".
În acest timp, alții strâng din dinți și merg înainte, oricât de greu ar fi. Sunt cei care cred cu obstinație în visul lor, cei care nu cedează când totul pare pierdut, cei care sunt capabili să îndure pentru a reuși.

Bright Side prezintă 15 povești de succes ale unor oameni care au crezut în puterea lor de a se schimba. Toți s-au schimbat radical după ce au mers la sală și nimic, nici măcar vârsta, nu poate sta în calea împlinirii unui vis.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod