12 filme pe care le așteptăm cu entuziasm până la finalul anului

7. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
 (foto)

Premiera în România: 16.11.2018
Fantastic Beasts and Where to Find Them nu a impresionat critica, dar filmul a avut încasări globale de 814 milioane de dolari, motiv suficient pentru Warner Bros. de a pregăti un sequel. Care este, până la urmă, în percepția globală, tot un film Harry Potter. Iar brandul are miliarde de fani în toată lumea, așadar The Crimes of Grindelwald va pleca la drum cu un mare avans față de alte producții.
În plus, cine nu își dorește să vadă un tânăr Albus Dumbledore (jucat de Jude Law)? Pe de altă parte, distribuirea lui Johnny Depp a supărat o parte din fani, așadar nu ne rămâne decât să așteptăm premiera din noiembrie pentru a vedea cum se va descurca la box office. 


8. Creed II


Premiera în România: 23.11.2018
Creed (2015) spunea povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajungea sub tutela bărânului Rocky (Sylvester Stallone).
Filmul a fost un succes de critică și public, așa că un sequel era în cărți. Rolul l-a pus pe Sylvester Stallone pe lista nominalizaţilor la Oscar. Sequelul se lansează în noiembrie iar pentru români e un motiv în plus să aștepte producția - personajul negativ al filmului Creed 2 va fi jucat de un boxer român: Florian Munteanu. Creed 2 este gândit pentru a se inspira direct din Rocky IV: fiul lui Apollo Creed se va confrunta cu fiul personajului lui Dolph Lundgren, Ivan Drago. Despre viitorul oponent al lui Michael B.
Jordan presa internațională de profil scrie că este „o bestie”. Acţiunea din Creed 2 va urma evenimentele din Rocky IV, unde îl vedem pe Adonis Creed (Michael B. Jordan) urmărindu-l pe omul responsabil de moartea tatălui său, anume Ivan Drago. 


9. Mortal Engines


Premiera în România: 14.12.2018
Într-o lume post-apocaliptică, Londra a devenit o maşinărie care trebuie să consume alte oraşe pentru a supravieţui. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă - Hester Shaw (Hera Hilmar).
Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.În film joacă: Hugo Weaving, Jihae, Robert Sheehan, iar adaptarea e semnată de Peter Jackson. 
30 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod