12 filme pe care le așteptăm cu entuziasm până la finalul anului

4. Mission: Impossible – Fallout (foto)


Premiera în România: 27.07.2018
Oamenii iubesc filmele cu spioni. Să nu uităm că James Bond este o franciză întinsă pe mai multe decenii, cu 26 de filme la activ, care încă reușesc cu brio la box office. Mission: Impossible - Rogue Nation a avut un important succes de critică și de public, fiind un vârf pentru franciza cu Tom Cruise protagonist. Cel de-al șaselea film al seriei se va lansa la vară. Publicul abia așteaptă cascadoriile care taie răsuflarea executate de Tom Cruise.
Probabil că e greu să depăşeşti o scena de acţiune ca cea de la Burj Khalifa, din Mission: Impossible - Ghost Protocol sau pe cea realizată tot de Tom Cruise, cu aeronava A380. Dar pentru ultimul film al seriei, ce se va lansa pe 27 iulie 2018, starul de 55 de ani s-a antrenat mai bine de un an ca să ofere și mai mult în materie de casadorii și senzații tari. Chiar dacă subiectul filmului este încă necunoscut, faptul că Rebecca Ferguson revine în acest episod îl leagă mai mult decât ne-am imagina de anterioara producție. 


5. Venom


Premiera în România: 05.10.2018
Sony pregătește o întreagă nouă serie de filme în jurul personajelor din cărțile de benzi desenate Spider-Man, primul film fiind Venom. În film apare Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care devine posedat de către un simbiont extraterestru.
Brock investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri. 


6. Bohemian Rhapsody


Premiera în România: 02.11.2018
Mult-amânata biografie a lui Freddie Mercury îl pune pe Rami Malek (Mr. Robot) într-o postură care îi solicită corzile vocale, în rolul legendarului solist al trupei Queen.
Fiind o cronică a acelor ani care au dus la legendara apariţiei a trupei la concertul Live Aid din 1985, filmările au început în Londra în septembrie 2017, sub coordonarea lui Bryan Singer. Însă, în decembrie 2017, după luni de filmări, Singer a fost concediat pentru absenţa de pe platou de numeroase ori şi pentru neînţelegeri cu actorii şi cu echipa de filmare. Dexter Fletcher a fost angajat la scurt timp pentru a completa locul lipsă şi pentru a finaliza filmările şi post- producţia.
Interesul pentru film a rămas, însă, la fel de uriaș. 
30 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod