12 filme pe care le așteptăm cu entuziasm până la finalul anului

Avengers: Infinity War s-a lansat deja pe marile noastre ecrane, dar vom continua să avem producții de anvergură până în decembrie. Care sunt filmele pe care le așteptăm cu entuziasm anul acesta?
Iată ce filme cu costuri de producție impresionante, potențiale blockbustere sau filme cu scene de acțiune complexe, ce taie răsuflarea se vor lansa până la finalul anului 2018:


1. Aquaman


Premiera în România: 21.12.2018
Aquaman îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă...” 


2. Skyscraper (2018)

Premiera în România 13.07.2018
Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary - Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității.
În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.


3. Incredibles 2


Premiera în România: 27.07.2018
Puterea animațiilor care continuă o poveste îndrăgită e uriașă. De partea animației The Incredibles 2 e nostalgia fostei garde de fani și a familiilor acestora.
Să sperăm că villain-ul întrezărit la sfârşitul primei aventuri, The Underminer, se ridică la înălţime şi că incontrolabilele puteri ale lui Jack-Jack, despre care familia lui nu știe încă mai nimic, vor oferi momente memorabile. 
30 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod