Furios și iute 7

10 filme intense. Acțiunea atinge cote maxime!


Drive/Cursa (2011)


Un heist movie american cu urmăriri de maşini şi mafioţi sângeroşi în care, totuşi, s-a acordat o atenţie deosebită personajelor, care nu mai sunt simple marionete, ce aleargă de colo până colo cu pistolul în mână, şi milioanele de euro la subbraţ, ci au o viaţă interioară, şi spun o poveste dincolo de acţiunea propriu-zisă. Filmarea urmăririlor s-a făcut într-un stil proaspăt, care te pune, ca spectator, pe scaunul copilotului.
The Driver (Ryan Gosling) e un cascador profesionist ziua şi şofer al lumii interlope pe timp de noapte.
Nu contează în ce scop, el se simte cel mai bine la volan. Shannon (Bryan Cranston) e pe de o parte mentor, pe de alta managerul Şoferului. Întotdeauna cu ochii pe bani, Shannon are de gând să strângă dolarii necesari pentru o maşină de curse cu care Şoferul ar putea concura pe circuitul profesionist. Pentru aceasta, Bernie Rose (Albert Brooks) pare omul potrivit, deoarece e cel mai bogat dintre toate cunoştinţele, deşi ocupaţiile lui sunt discutabile. După ce îl vede pe Şofer în acţiune îl va finanţa împreună cu un anume Nino (Ron Perlman).
Între timp, Şoferul, singuratic şi indiferent la manevrele lui Shannon, o întâlneşte pe Irene (Carey Mulligan) iar viața lui se va schimba.
12 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod