Demi Moore şi fiica sa

10 filme în care actori celebri au jucat alături de copiii lor


Underworld: Evolution (Lumea de dincolo 2: Evoluţia), 2006


Într-una dintre seriile acestui film, rolul tinerei Selena a fost interpretat de fiica lui Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen. Ba mai mult,  tatăl fetei, Michael Sheen, a jucat de asemenea aici ca lider al clanului Lycan.

Filmul continuă saga razboiului dintre Death Dealers (vampiri) şi Lycans-ii (vârcolaci). Acum vom afla începutul războiului dintre cele două triburi deoarece Selene (Kate Beckinsale) şi Michael (Scott Speedman), hibridul lycan, încearcă să descopere secretele naşterii lor.
Noul film este o legendă modernă despre acţiune, intrigi şi dragoste interzisă, care îi va conduce într-o luptă pentru a opri războaiele deoarece nemuritorii trebuie să-şi primească în sfârşit pedeapsa.

Filmul începe din punctul unde se termină "Lumea de Dincolo": Selene și Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja și a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte.
Acum, singurul lui țel este să îl trezească și pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene și Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenței lor de sânge și a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu.

Acest film este o legendă modernă despre acțiune, intrigi și dragoste interzisă, care îi va conduce într-o luptă pentru a opri războaiele, deoarece nemuritorii trebuie să-și primească în sfârșit pedeapsa.
11 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod