Demi Moore şi fiica sa

10 filme în care actori celebri au jucat alături de copiii lor


Orange Is the New Black, 2013


Nu fi suprins de asemănarea fascinantă a actriţelor care joacă rolul lui Dayanara Diaz la vârste diferite, sunt mamă şi fiică: Dascha Polanco şi Dasany Kristal Gonzalez.

Actrița Taylor Schilling este Piper Chapman, a cărei viață este dată peste cap când, deja trentagenară și gata să se mărite cu iubitul ei (Jason Biggs), este trimisă la închisoare pentru o infracțiune comisă în tinerețe. La terminarea facultății și îndrăgostită până peste cap de frumoasa Alex (Laura Prepon), Piper acceptă, în spirit de aventură, să care o valiză a acesteia la Bruxelles.
Se implică astfel într-o rețea de trafic de droguri și, pledând vinovat la proces, primește 15 luni de închisoare la un penitenciar pentru femei. Frumoasă, cultă, cu o viață socială variată și pe punctul de a-și lansa propria afacere, Piper se va trezi printre zeci de deținute de drept comun.

O adevărat faună umană populează serialul: deținutele sunt în frunte, desigur, dar nici gardienii nu se lasă mai prejos, relațiile dintre cele două niveluri sociale ale închisorii având contacte mai variate decât ai putea crede inițial.
Ierarhia deținutelor este în continuă schimbare, ca și relațiile (sexuale sau nu) dintre ele. Orange Is the New Black nu se sfiește să exploreze sexualitate, încredere, colaborare și prietenie în spatele omniprezentelor graţii, dar o face mai relaxat și amuzant decât ar îndrăzni o serioasă dramă socială.
11 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod