A Monster Calls

10 filme fantastice pe care să nu le ratezi în 2017

În 2016, Fantasy-ul cel mai gustat de români a fost Warcraft: Începutul, cu 216.000 spectatori. Anul 2017 aduce nu mai puțin de zece producții ce se încadrează genului. Iată despre ce filme este vorba.

A Monster Calls/Copacul cu poveşti


Intră în cinematografele noastre pe 24 februarie

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei (Felicity Jones) sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar. Liam Neeson și Sigourney Weaver au partituri în film.

Regizor este spaniolul J.A. Bayona, care semnat emoționantele El orfanato/Orfelinatul (2007) și The Impossible/Paradisul spulberat (2012) și căruia i s-au dat pe mână viitoarele super-producții  Untitled Jurassic World Sequel (2018) și World War Z 2 (2017).


În A Monster Calls, în fiecare seară Conor (Lewis MacDougall) merge la culcare cu teamă și speranța ca măcar o noapte să aibă un somn liniștit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopții, are același coșmar: din întunericul nopții, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei povești impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb.

Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea și câțiva aliați pe care se va putea baza necondiționat, în ciuda greutăților care îl încearcă.
13 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod