10 filme cu scene fierbinţi, în care actorii chiar au avut relații intime în faţa camerei de filmat

 

Thriller-ul erotic Lust, Caution (2007) al regizorului taiwanez Ang Lee

Actriţa Wei Tang a fost pusă pe lista neagră în China după rolul din Lust,Caution, odată ce autorităţile au decretat că orice film artistic sau de artă în care ar apărea actriţa urmează să fie cenzurat. Dincolo de scenele reale de sex, guvernul comunist nu a putut înghiţi nici că această dramă de spionaj plasată în perioada ocupaţiei japoneze în Shanghai-ul anilor '40 părea să idealizeze pe colaboraţioniştii invadatorilor japonezi ai momentului, după cum declara un raport.


Diavolo in corpo (1986), regia Marco Bellocchio 

Transpunerea îndrăzneaţă pe marele ecran a celebrului roman al lui Raymond Radiguet nu a fost deloc populară. Lumea a fost scandalizată de scena - destul de scurtă, de altfel - în care Maruschka Detmers face o felaţie unui tână actor italian, Federico Pitzalis, căruia îi ţine - în acelaşi timp - o prelegere despre revoluţia rusă...
 
Regizorul Marco Bellocchio a spus la acea vreme că această secvenţă era necesară pentru a exlica relaţia carnală şi plină de viaţă dintre cei doi amanţi.

Actriţa s-a apărat explicând că ei îi place să joace roluri puternice, extreme... Povestea se desfăşoară în Italia, şi îl are în centru pe liceanul Andrea Raimondi care se îndrăgosteşte de o tânără femeie, Giulia, ce este logodnica unui deţinut, fost membru al Brigăzilor Roşii. 
5 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod