10 cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves. Trebuie să le vezi!



Locul 5  - John Wick (2014)

După o absență prelungită de la Hollywood, revenirea lui Keanu Reeves în John Wick marchează o tranziție emoționantă a actorului, pe care realizatorii o subliniază cu elemente vizuale personalizate. „L-am înzestrat pe Keanu cu plete, barbă, costum”, detaliază realizatorii. „El nu este Keanu din The Matrix, el este Keanu din John Wick. Atunci când un fost killer este obligat de un mafiot rus să reintre în joc, el își vânează adversarii, nemilos și tenace, ca în vremea când aceste trăsături îl transformaseră într-o legendă a lumii interlope.
John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internațional pentru cel mai bun cascador).


Cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves: Locul 6 - Dracula (1992)

Reeves este ales de Francis Ford Coppola pentru interpretarea personajului Jonathan Harker, în Dracula, film cu scene turnate în țara noastră și cu unele replici rostite într-o română aproximativă.


Locul 7  - Man of Tai Chi/Ucigaș cu suflet pur (2013)

Man of Tai Chi se concentrează pe un tânăr cunoscător al artelor marţiale inocent, care se luptă să-şi păstreze valorile în mijlocul presiunilor societăţii contemporane. Tiger Chen, o nouă figură în peisajul filmelor cu arte marţiale, joacă rolul tânărului care este atras în lumea luptelor subterane, unde Keanu Reeves este manipulatorul organizator de competiţii.
Tiger Chen, iniţial cascador (şi în Matrix), a primit acum rolul principal, Reeves fiind inspirat cu această alegere, pentru că Tiger este o prezenţă plăcută pe ecran, o figură nouă, binevenită. Reeves luptă şi el, arătând că este în formă pentru următorul său film din acest an, 47 Ronin. Dar dacă Tiger parcă dansează, Reeves atacă sălbatic, tehnica lui fiind mai apropiată Kickboxing-ului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod