10 cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves. Trebuie să le vezi!



Cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves: Locul 2 - Speed: Cursa infernală (1994)

Keanu Reeves obține faima mondială în 1994, cu Speed, alături de pe atunci necunoscuta Sandra Bullock. Speed, unul dintre cele mai bune thrillere de acţiune ale anilor '90.


Locul 3 - John Wick: Chapter 2 (2017)

Film surprinzător de popular în 2014, „John Wick” a rezonat cu publicul care tânjea să-l vadă pe Keanu Reeves într-un nou film de acțiune memorabil. Devenind un film cult datorită abordării electrizante a artelor marțiale și a metodelor clasice de folosire a armelor, succesul universal al filmului a dus la apariția unei întrebări inevitabile: Ce s-ar mai fi putut face într-un sequel? Pentru Reeves, răspunsul era clar: mai multă acțiune, o perspectivă mai vastă și o examinare mai profundă a conflictului interior al personajului principal.


Cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves: Locul 4 - My Own Private Idaho (1991)

Keanu Reeves evine cunoscut datorită unor filme pentru adolescenţi din anii '80, iar recunoaşterea o obţine în 1991, când joacă alături de River Phoenix, cel mai bun prieten al său, în apreciatul My Own Private Idaho, film premiat la Veneţia pentru interpretarea lui Phoenix. Este începutul celebrităţii pentru Reeves.  Intreaga acțiune a dramei este centrată pe relația dintre Mike și Scott, doi tineri care trăiesc pe străzi, vând droguri și se vând pe ei înșiși, de-a valma, femeilor sau bărbaților.
Mike (River Phoenix) este un homosexual narcoleptic liniștit, care fusese abandonat de mic, iar acum trăiește obsedat de dorința de a-și găsi mama. Scott (Keanu Reeves) este fiul rebel al unei familii numeroase, care a ales aceasta viață numai din dorinta de a-și face tatăl să sufere. Deși Mike este îndrăgostit de Scott, cel din urmă este în continuare heterosexual și afirmă că vagabondajul este doar o etapă pasagera în viața sa. Împreună, cei doi prieteni pornesc în căutarea mamei denaturate a lui Mike, călătorind din Portland în Idaho și Italia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod