Din închisoare pe podiumul de modă: Cel mai frumos puşcăriaş din America a lăsat-o cu gura căscată pe Madonna

Fostul deţinut Jeremy Meeks şi-a făcut debutul în modelling la Săptămâna Modei de la New York. El a prezentat o colecţie la show-ul organizat de Philipp Plein.

Desemnat cel mai sexy deţinut din Statele Unite după ce o fotografie cu chipul său a devenit virală pe reţelele de socializare, Jeremy are un viitor frumos în faţă. Ce a fost a fost, de acum încolo el pare decis să meargă pe drumul neaşteptat care i s-a dechis în cale.

Meeks a înlocuit uniforma portocalie a penitenciarului cu ţinutele designerului Philipp Plein şi îi stă foarte bine ca model - nu degeaba a cucerit o mulţime de admiratoare încă de pe vremea când se afla după gratii.

Dacă n-ai şti că are un trecut întunecat, ai putea jura că tipul cu faţă de "băiat rău" e actor sau model profesionist.

Tânărul chipeş cu ochi albaştri irezistibili şi cu lacrima tatuală a defilat pe podium prin faţa publicului, urmărit din primul rând, cu mare interes, de Madonna, Kylie Jenner şi Paris Hilton, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

N-o fi având el "şcoala" modellingului, dar ce-i al lui e doar al lui - pe lângă fizicul remarcabil, Jeremy are stilul său şi o anumită largheţe dobândită prin "şcoala vieţii", ceea ce îl ajută să se remarce.
Îmbrăcat într-o ţinută cu un aer agresiv, care i se potrivea perfect, cu pantaloni negri, hanorac şi o jachetă lungă de aceeaşi culoare cu guler cu puf, modelul în devenire era încălţat cu ghete şi purta protecţii negre pentru picioare, părând un actor care filmează pentru o superproducţie de acţiune.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod