Depeche Mode

Depeche Mode revine în România: Concert pe Cluj Arena

Trupa britanică va concerta în România pe 23 iulie, oraşul Cluj fiind pe lista oraşelor din turneul "The Global Spirit Tour" de promovare a noului album, "Spirit" - au anunţat membrii trupei în cadrul unei conferinţe de presă (din Italia) transmisă live online pe propria pagină de Facebook.

Concertul care va fi susţinut pe stadionul Cluj Arena în 23 iulie este al treilea pe care trupa britanică îl va susţine în România, după cele două din Bucureşti din 2006 şi 2013.

Trupa a publicat pe pagina sa de Facebook lista tuturor oraşelor în care va concerta, Cluj fiind cel care încheie turneul european (urmând apoi un turneu în America).

Cel de-al 14-lea album, "Spirit", care va fi lansat în primavara lui 2017, a fost produs de James Ford şi va fi lansat de casa de discuri Columbia Records.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani şi care însumează, până în prezent, 13 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii, notează Mediafax.

Rădăcinile Depeche Mode datează încă din 1976, când Vince Clarke şi Andrew Fletcher înfiinţau trupa No Romance in China. După venirea lui Martin Gore şi a lui Dave Gahan, ca solist vocal, în 1980, formula devine completă, iar numele se schimbă definitiv în Depeche Mode. Trupa debutează cu piesa "Photographic", semnează cu Mute Records şi lansează albumul de debut, "Speak and Spell", în 1981. După plecarea lui Clarke, grupul îşi reface forţele bazându-se pe compoziţiile lui Martin Gore şi lansează două noi albume, "A Broken Frame" (1982) şi "Construction Time Again" (1983).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod