Definiţia feminităţii neretuşate: Celeste Barber, femeia fără complexe care ia peste picior vedetele sexy

Femeia care a devenit cunoscută în toată lumea pentru parodiile pe care le face pe seama pozelor de pe Instagram ale vedetelor revine cu o nouă serie foarte reuşită.
A devenit celebră în toată lumea pentru stilul ei lipsit de complexe în care parodiază fotografiile pe care vedetele le postează pe Instagram. Cu o abordare frustă, fără retuşuri, de multe ori autoironică, Celeste Barber, o artistă de comedie foarte talentată din Australia, se dezbracă nu doar de haine, ci şi de inhibiţii şi ni se arată aşa cum este ea cu adevărat - o femeie normală, cu kilograme în plus, dar cu un curaj remarcabil şi cu un talent demn de aplauze.

După ce s-a consacrat cu parodiile foto în care imită imaginile postate de vedete pe Instagram, artista revine cu o serie nouă, foarte reuşită, din care nu ştii să spui care secvenţă este mai bună, pentru că toate te fac să te amuzi.


De la Gigi Hadid şi Kim Kardashian până la Victoria Beckham şi Jennifer Lopez, toate femeile celebre care se mândresc pe Instagram cu siluetele lor imposibile şi cu ţinutele lor scumpe sunt ironizate fără milă de Celeste. Şi după ce vezi ce idei are şi cum le pune în practică, ajungi s-o îndrăgeşti aşa cum este şi pentru ceea ce face. Fără ea, percepţia noastră asupra femeilor celebre ar rămâne tributară magiei artificiale creată de Photoshop...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod