Autocarul a luat foc în drum spre biserică, dar au făcut cele mai tari poze de nuntă - FOTO

Doi tineri au avut parte de o nuntă neobişnuită. Autocarul cu care alaiul se îndrepta spre biserică a fost mistuit de flăcări, dar asta nu i-a împiedicat să facă haz de necaz.

O nuntă fierbinte, la propriu şi la figurat - de asta au avut parte doi tineri din statul american Iowa în cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Cei doi au reuşit însă să transforme un semn rău într-un moment amuzant şi s-au ales cu nişte fotografii de nuntă suprarealiste.

Mirele Shane McCollow (29 de ani) şi mireasa, Krissi (26 de ani) se îndreptau duminică spre biserica Little Brown din Vale in Nashua când în autocarul plin cu invitaţi atmosfera a devenit foarte fierbinte. Oamenii l-au rugat pe şofer să pornească aerul condiţionat, ceea ce el a şi făcut.

Apoi s-a făcut prea frig, iar invitaţii i-au spus să pornească din nou căldura, numai că de data asta instalaţia n-a mai răspuns la comenzi.

Imediat, în autocar a început să miroasă a ars. "Mi-am dat seama că ceva nu-i în regulă, fiindcă mirosea a fum", a povestit mireasa pentru publicaţia locală Des Moines Register.

"A început să apară un fum abundent, aproape că-l tăiai cu cuţitul şi noi ne aflam abia la jumătatea drumului"
, a declarat şi fotografa McKaila Hanna, pentru The Washington Post.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod