De ce iubim iarna: 20 de imagini superbe care te fac să adori zăpada

Iarna nu-i pe placul tuturor, dar are farmecul ei care ne amintește de copilărie, mai ales dacă ne aduce zăpadă din belșug de sărbători.
Îți amintești când erai copil? Niciodată nu te plângeai de zăpadă, era una dintre cele mai mari bucurii și uitai că se lasă seara și trebuia să intri în casă. Chiar și cei care urăsc frigul recunosc că iarna n-are haz fără zăpadă, mai ales de Crăciun și de Anul Nou.

Oricâte neplăceri ne-ar aduce, zăpada este și ar trebui să fie mereu un dar, pentru copii și pentru copiii din noi. Zăpada aduce prospețime și pregătește trecerea spre o primăvară. E un semn că natura funcționează bine.
Iar zgomotul acela, când scârțâie sub pașii noștri, e atât de aparte și nu-l uităm niciodată.

Iarna nu-i frumoasă fără un om de zăpadă. Și fără o bătaie cu bulgări. Și fără fulgii de nea care dansează pe la fereastră. Iar dacă prea multe cuvinte nu fac nici cât un fulg de nea, Bright Side te convinge cu 20 de imagini feerice care te fac să iubești zăpada. N-are cum să nu-ți placă ce vezi!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod