Adriana Lima

De ce au braziliencele fundul perfect: Secretele supermodelelor

Supermodelele brazilience de la Victoria's Secret dezvăluie secretele care le ajută să aibă fundul cu forme perfecte, fără celulită.

Femeile din Brazilia sunt renumite pentru posteriorul lor bombat. Câteva modele celebre, precum Adriana Lima, Caroline Trentini, Lais Ribeiro şi Izabel Goulart, deţin supremaţia la acest capitol. Este adevărat că sunt binecuvântate din punct de vedere genetic, dar ele insistă că exerciţiile la sală sunt esenţiale pentru a avea un posterior tonifiat.

"Cred cu tărie că trebuie să-ţi mişti fundul ca să ai unul drăguţ!", a declarat Adriana Lima pentru revista Vogue. Mamă a doi copii, vedeta în vârstă de 35 de ani recomandă genuflexiunile, flotările şi alergarea pentru a lucra muşchii fesieri. Ea adaugă pe listă şi mersul, "cât mai mult posibil".

Vestea bună e că nu trebuie să faci toată ziua genuflexiuni. Adriana spune că este nevoie de o combinaţie de mişcări pentru a lucra bine muşchii, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Adriana Lima

Modelul spune că femeile din ţara sa au posteriorul perfect pentru că acolo e un sport naţional lucrarea muşchilor fesieri. "Noi, braziliencele, lucrăm mult această zonă a corpului pentru că suntem obişnuite să purtăm bikini minusculi şi vrem să arătăm mereu bine în ei", a explicat Adriana.

În schimb, Caroline Trentini nu face mişcări specifice. Ea preferă un exerciţiu complet, pentru că are doi copii şi nu reuşeşte să ajungă des la sală. Modelul în vârstă de 29 de ani, care a născut al doilea copil în iunie, spune că a găsit un sport care o ajută să-şi lucreze bine fiecare zonă a corpului: "Se numeşte luptă funcţională, iar o şedinţă obişnuită cu antrenorul meu personal durează între 45 de minute şi o oră."

Caroline Trentini

 
O şedinţă combină mişcări din mai multe sporturi, precum boxul, sărituri şi Muay Thai, iar loviturile îi tonifiază posteriorul. "Ăsta e secretul meu! Când nu am timp, alerg 30 de minute ca să-mi activez metabolismul", a dezvăluit ea.

Lais Ribeiro, în vârstă de 25 de ani, se bazează pe Pilates, genuflexiuni şi flotări. "Merg mult prin New York, iar mişcarea constantă este cel mai bun exerciţiu pentru fund şi de fapt pentru tot corpul", spune ea.

Lais Ribeiro

În plus, Lais adoră să danseze şi are doi antrenori personali - celebra Nicole Winhoffer şi Simone De La Rue, cea care a creat programul de antrenament prin dans Body by Simone, scrie Daily Mail.

Izabel Goulart (31 de ani) se plânge că desele călătorii internaţionale nu-i lasă timp pentru un program amplu de exerciţii, aşa că se antrenează singură, pe baza unor exerciţii intense pe care le practică periodic.

Izabel Goulart

Modelul îşi menţine posteriorul tonifiat prin genuflexiuni şi ridicări alternate ale picioarelor. "Fac cam o oră de exerciţii pe zi, în orice parte a lumii mă aflu!", a explicat ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod