Curat ghinion: 15 momente care s-au transformat într-un coşmar

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
O zi bună se cunoaşte de dimineaţă, dar se poate strica oricând. Aceste imagini dovedesc că o singură clipă e de ajuns ca să te trezeşti în plin coşmar.
Dacă uneori ţi se pare că nu-ţi iese mai nimic şi că, orice ai face, îţi merge din ce în ce mai rău, gândeşte-te că întotdeauna există cineva care are parte de o zi mai proastă decât a ta. Totul este relativ şi nimic nu durează o veşnicie, uneori nici măcar un minut - acum eşti mulţumit sau fericit şi după câteva secunde situaţia se schimbă complet, fără să înţelegi mare lucru din ceea ce s-a întâmplat.

Imaginile publicate de ziarul britanic Daily Mail surprind oameni din diferite colţuri ale lumii care se trezesc dintr-o dată într-un coşmar. Micile lor catastrofe, amuzante sau terifiante, ne reamintesc că uneori nu trebuie să faci nimic ca să te simţi norocos - doar să fii atent şi să nu faci niciun pas greşit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod