Curat ghinion: 15 momente care s-au transformat într-un coşmar

O zi bună se cunoaşte de dimineaţă, dar se poate strica oricând. Aceste imagini dovedesc că o singură clipă e de ajuns ca să te trezeşti în plin coşmar.
Dacă uneori ţi se pare că nu-ţi iese mai nimic şi că, orice ai face, îţi merge din ce în ce mai rău, gândeşte-te că întotdeauna există cineva care are parte de o zi mai proastă decât a ta. Totul este relativ şi nimic nu durează o veşnicie, uneori nici măcar un minut - acum eşti mulţumit sau fericit şi după câteva secunde situaţia se schimbă complet, fără să înţelegi mare lucru din ceea ce s-a întâmplat.

Imaginile publicate de ziarul britanic Daily Mail surprind oameni din diferite colţuri ale lumii care se trezesc dintr-o dată într-un coşmar. Micile lor catastrofe, amuzante sau terifiante, ne reamintesc că uneori nu trebuie să faci nimic ca să te simţi norocos - doar să fii atent şi să nu faci niciun pas greşit!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod