Cuplul cu 65 de ani de căsnicie, cel mai frumos lucru pe care îl poate vedea un fotograf de nunţi

65 de ani înseamnă o viaţă de om. Atât are mariajul acestui cuplu minunat din Statele Unite.
Dintre toate momentele frumoase pe care le-a surprins până acum, Megan Vaughan spune că aniversarea pe care a surprins-o în aceste imagini este de departe cel mai spectaculos. Megan este fotograf de nunţi şi de portret din Virginia, Statele Unite. E mândră că a avut şansa şi onoarea de a face fotografii pentru cea de-a 60-a aniversare a căsniciei lui Ruby şi Harold.

Cinci ani mai târziu, Megan a primit din nou această sarcină. Harold e la fel cum îl ştia: face glume şi zâmbeşte mereu.
Din păcate, soţia lui are demenţă, iar boala a început să se manifeste tot mai puternic. N-o mai recunoaşte pe Megan şi nu-şi mai aduce aminte de ultima şedinţă foto pe care le-a făcut-o. Cu toate astea, Ruby a primit-o cu o îmbrăţişare caldă, ca şi cum era o rudă sau o prietenă foarte bună, când i-a deschis uşa. Când fotografa i-a spus că este foarte bucuroasă că o vede, ea i-a răspuns: "Ei bine, mi-aş dori să ştiu de ce!". Uitarea a început să-i şteargă amintirile din minte, însă Ruby şi-a păstrat felul său de a fi, personalitatea ei e neschimbată.

Megan regretă că Ruby nu-şi mai aminteşte clipele frumoase petrecute împreună, dar ceea ce contează e că a făcut pozele cu bucurie în privire, iar pentru asta merită să fii fotograf de nunţi, să ai şansa să vezi cu ochii tăi aşa cevaşi să surprinzi aşa ceva în fotografiile tale.
În zilele noastre, această şansă este foarte rară.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod