autoapărare

Cum te aperi când eşti atacat: Lovitura care adoarme agresorul, explicată de un soldat american

Un soldat american din trupele de infanterie prezintă cea mai simplă şi mai eficientă lovitură prin care te aperi în cazul unui atac. Manevra îl trimite imediat în lumea viselor pe agresor.

Oricui i se poate întâmpla să devină ţinta unui atac, aşa că e bine să ştii ce ai de făcut într-un moment critic, pentru că viteza de reacţie şi tehnica sunt esenţiale şi îţi pot salva viaţa.

Una dintre tehnicile de apărare cele mai eficiente este prezentată de un infanterist american, într-o înregistrare video. El face o demonstraţie elocventă a efectului devastator pe care îl are această lovitură aplicată în gât, aproape de umăr.

Totul începe şi se termină rapid când un soldat îşi roagă un coleg să-i arate cum trebuie aplicată lovitura şi primeşte cel mai clar exemplu. "Trebuie să-mi arăţi. Cât de tare trebuie să lovesc? Demonstrează-mi", îi spune el camaradului de arme.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2017
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIRICA A GHEORGHE pe 4 Iul 2017, 22:21
    WSA ADORMI AGRESORUL

    EDEPINDE DE IUTEALA DE MINA, LOVIT IN ARTERA AORTA ADOARME INSTANTANEU SI POATE PENTRU TODEAUNA, EVITATI ,CONFLICTELE SI NU VA INTOARCETI CU SPATELE CHEAR DE ITI CUNOSTI AGRESORUL, INDEPARTEAZATE DE EL, SI CAUTA APLANAREA CONFLICTUILUI, TINE DISTANTA , LASA ORGOLIUL LA OPARTE DOAR IN MOMENTUL LUAT PRIN SURPRINDERE SCHIMBA LOVESTE PENTRU A NU FI LOVIT DACA ESTI SIGUR PE TINE DE NU OLASAL.

    0
    0

  • Gigel pe 11 Mar 2017, 18:26
    Rili?

    'Nea Mihai, cu felia de pița aburită, da' ce meseriaș ești matale la cărăți! Imediat te-ai prins că nu e reală treaba, nu? Mai puțin știi matale cum stă cu limba română, cu regulile de scriere și cu împrumuturile snoabe gen ”fake.” În rest, s-auzim numai de bine! Adică numai de ochei.

    0
    2

  • gore pe 11 Mar 2017, 17:37
    se poate

    ... dar nimic nu e mai eficient decat o mana cu doua degewte in doi ochi.

    1
    0

  • ciapi pe 11 Mar 2017, 16:40
    precizie și experiență, altfel e ioi

    și dacă-i dai un pumn în gât/omușor... :) îl pui pe jos la somn de voie :) , acolo unde se zice în filmuleț, adică între gât și cap :) trebuie să știi exact punctul :) altfel :) e ioii pentru tine, că degeaba dai cu karata că nu se simte nimică :)

    2
    0

  • mihai pe 11 Mar 2017, 13:20
    Abureala, felie de pizzza

    ce poveste...vrajeallaaa. si bunica se prinde ca e fakeee

    2
    1

  • Lungoci Gheorghe pe 11 Mar 2017, 11:21
    reclame

    e inuman sa dati reclame pe care nu le poti sterge decat cand vor ele....e un lucru penibil pentru voi...singurul lucru pentru noi este sa nu va mai bagam in seama atat eu cat si cei pe care ii cunosc si nu sunt putini...

    4
    0

  • wolfman pe 11 Mar 2017, 11:16
    Fake

    Daca asa te aperi cand esti atacat,esti deja mort.

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod