Cum se tundeau bărbaţii în anii '70 şi '80: Imaginile care stârnesc râsul

de Daniel Dumitrescu, 31 Octombrie 2017

Cândva erau la modă, dar astăzi un singur lucru e cert când vezi aceste tunsori: nu va mai fi niciodată cool să porţi părul în felul ăsta!
Fiecare epocă are tendinţele ei şi peste ani acestea par învechite, demodate. Cine a trăit deceniile 70-80 ştie că atunci extravaganţa era la ordinea zilei şi fiecare om era liber să încerce să se remarce aşa cum îl tîia capul. Ceea ce acum pare curajos în materie de ţinute şi coafuri era ceva normal atunci.

Dacă în  modă abordările retro readuc constant în prim-plan ţinute care altădată făceau furori, coafurile şi tunsorile din anii '70 şi '80 sigur nu vor mai fi ce au fost. Pur şi simplu pentru că unele sunt realmente odioase - aşa ceva ar trebui interzis.
Bărbaţii cu părul făcut permanent, cu părul ras pe lateral şi cu o coadă lăsată pe spate pe care o purtau cu mândrie, aparţin, din fericire, altui secol. Oricât ar părea de ireal, aceste tunsori erau la modă atunci şi cu toate că nu mai poţi si sigur de nimic astăzi, e cvasicert că aşa ceva nu vom mai vedea decât în pozele de odinioară.

Pe de altă parte, la fel de sigur este că multe dintre tunsorile şi ţinutele de astăzi îi vor face să râdă cu lacrimi pe copiii de azi. Dar până atunci, e rândul nostru să râdem.


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod