video

Cum se fac delicioasele bomboane de ciocolată franţuzeşti. Îţi lasă gura apă! - VIDEO

O pasionată de bucătăria franţuzească prezintă într-un scurt clip video „magia“ prin care iau naştere delicioasele bomboane de ciocolată din patiseriile pariziene.

Sharon Henry (40 de ani), specialistă în patiserie, explorează partea dulce a Parisului şi le dezvăluie admiratorilor săi de pe Instagram secretele deserturilor din gastronomia franţuzească. Ea publică multe fotografii şi informaţii pe blogul său, dar prezintă şi partea nevăzută din laboratoarele patiseriilor şi din fabricile de ciocolată, acolo unde sunt produse după reţete secrete tot soiul de dulciuri irezistibile.

Sharon a devenit o voce autorizată în acest sector, iar materialele video în care prezintă fabrica de ciocolată Alain Ducasse, laboratorul de ciocolată al lui Patrick Roger şi alte locuri faimoase în care iau naştere cele mai fine deserturi sunt foarte apreciate.

Munca ei confirmă că UNESCO nu a greşit când a desemnat bucătăria franţuzească drept "moştenire mondială intangibilă", notează Bored Panda.

În acest clip, Sharon Henry arată cum fac patiserii francezi apetisantele bomboane de ciocolată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod