Cum să faci poze perfecte cu un telefon şi o cutie de fast food

Un fotograf francez arată cât de uşor poţi să fotografiezi portrete la un nivel profesionist. Rezultatul te va surprinde.

Philippe Echaroux e un fotograf francez celebru care şi-a propus să le arate oamenilor cum să obţină imagini de calitate superioară cu mijloace minime.

Într-o demonstraţie video postată pe YouTube, el explică de ce nu ai nevoie neapărat de cea mai scumpă cameră foto, pe care o poţi înlocui cu un telefon bun (un iPhone în cazul lui) şi o simplă cutie - chiar şi o cutie de cartofi prăjiţi de la MacDonalds, pe care o utilizează pe post de umbrelă de difuzie, e bună!

Philippe spune că partea cea mai grea a proiectul său a fost să nu pară că e stupid în faţa atâtor oameni care îl priveau ca pe un ciudat.

Tutorialul său video şi imaginile pe care le-a făcut îşi ating, însă, scopul: oricine poate face fotografii superbe dacă ştie să se folosească de nişte lucruri simple.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod