Cum să faci o poză genială dintr-o băltoacă: O idee ieşită din comun - FOTO

Uneori n-ai nevoie de un peisaj fabulos pentru a face o fotografie extraordinară. E suficient să stăpâneşti tehnica şi să să schimbi abordarea.
Guido Gutierrez Ruiz este pasionat de fotografie, are un blog şi postează periodic imaginile sale superbe pe Instagram. De obicei, el este privit ciudat de oameni când aceştia îl văd că ţine atât de aproape camera foto de o băltoacă de pe marginea străzii şi cred că e vreun nepriceput în ale fotografiei. Dar de data asta e fost altfel.

Guido se afla pe o stradă din Toronto când a fost abordat de un bărbat în vârstă, curios să afle de ce ţine camera foto aşa de aproape de o simplă băltoacă.
Fotograful i-a explicat că pozează zona folosindu-se de ochiul de apă de lângă bordură. Prin schimbarea unghiului, aceasta intră în prim-plan, iar perspectiva se schimbă radical, astfel că în imaginea obţinută băltoaca pare un râu sau un canal.

Ceea ce i-a plăcut de data asta lui Guido a fost că omul a înţeles şi a ţinut să încerce şi el această tehnică, folosind telefonul. Apoi a venit un alt bărbat în vârstă, curios să încerce şi el.

Deşi nu au izbutit din prima încercare, oamenii au fost încântaţi şi au pozat până când le-a ieşit, bucuroşi să le arate familiilor lor imaginile.
Iar Guido s-a simţit foarte mândru de elevii săi. Are şi de ce: priviţi imaginile!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod