Cum să faci cea mai frumoasă nuntă cu bani puțini: Oricine și-ar dori așa ceva

Jenny și Rob au avut o nuntă de vis fără să cheltuiască o avere


După terminarea ceremoniei, invitații au fost conduși într-o zonă separată din spatele curții pentru o masă cochetă, furnizată de restaurantul mexican preferat de cei doi miri, cu un cost per meniu de numai zece dolari de persoană.

Masa a fost compusă dintr-o piesă lungă din lemn, cumpărată de Rob de la un magazin Home Depot, amplasată pe niște dale pentru a o înălța. Cuplul a cumpărat mai multe perne de la Ikea, la cinci dolari bucata, și le-a plasat în jurul mesei, pentru ca invitații să stea pe ele.



Un alt element inspirat au fost salbele de becuri suspendate deasupra mesei și agățate de pomi care au creat o atmosferă feerică la lăsarea serii.

De la Amazon și Walmart au cumpărat borcane, farfurii și tacâmuri ieftine. Pentru desert au cumpărat cu 100 de dolari plăcinte cu afine de la un coffe shop deținută de frații lui Jenny, care i-au dat și un aparat pentru cafea și băuturi cu cafeină, iar pe post de mărturii invitații au primit câte o cană cu design special.

După cină, petrecerea s-a mutat pe ringul de dans, unde fratele mai mic al miresei a fost DJ, folosindu-și telefonul mobil și niște boxe Bluetooth.
Jenny a folosit un covor persan, găsit în pivniță, pe care l-a așezat în mijlocul ringului.

Pentru a crea o ambianță perfectă, cuplul a cumpărat de la Ikea câteva vaze în formă de tub în care au aprins lumânări ambientale.


Actul final al serii a fost momentul în care invitații, ținând în mâini artificii, s-au strâns în jurul mirilor care se sărutau fericiți.

Asta a fost toată nunta, iar fotografiile superbe pe care cei doi tineri le-au postat pe Pinterest demonstrează că se poate organiza ceva minunat și cu puțini bani. E nevoie doar de curaj, idei și bun gust.   

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod