Cum să arăţi perfect în poze: 9 trucuri dezvăluite de un fotograf profesionist

Un fotograf profesionist ştie cel mai bine trucurile care te ajută să arăţi perfect în poze şi ce greşeli să eviţi.

Niciodată fotografia nu a fost la îndemâna oricui, ca în zilele noastre - toată lumea, de la copii până la vârstnici, poate face foarte uşor poze cu telefonul mobil sau cu o cameră foto. Dar nu oricine ştie cum să obţină imagini atractive.

Roman Zaharcenko, un fotograf profesionist, a prezentat pentru Bright Side câteva trucuri care te ajută să arăţi impecabil în fiecare imagine. Dar nu trebuie să uităm că, dincolo de ceea ce poate face cineva care se lasă pozat, frumuseţea unei imagini depinde într-o măsură determinantă de talentul fotografului.

Evită unghiul superior


Când pozezi prea de sus, capul apare disproporţionat de mare în comparaţie cu restul corpului. Trebuie să fixezi obiectivul la nivelul ochilor subiectului şi astfel vei obíne un raport corect al dimensiunilor.

Diferenţelese văd clar în cele două imagini de mai sus.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 10 Aug 2016, 11:35
    Aplicabilitate usoara a sfaturilor lui Daniel

    Salut,Daniel, Sunt foarte utile sfaturile tale.Pt mine,ca amator in fotografie,sunt extrem de folositoare.Le-am analizat si am tras concluzia ca trebuie sa le retin foarte usor.Asa ca am fabricat o strategie de a le retine si aplica usor. Aceasta este: UOOBBZ

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod