Cum lucrează o bonă de lux: La muncă, în destinaţii exotice

Nu-i o îndeletnicire uşoară, dar bonele angajate de familii bogate au şi avantaje. Unul dintre acestea este că ajung în locuri în care puţini îşi permit.
Lucrează 60 de ore pe săptămână, având grijă de copilul sau copiii cuiva de dimineaţă până seara. Nu-i tocmai o slujbă de vis, dar femeile care devin bone se obişnuiesc cu munca grea şi au şi satisfacţii, mai ales dacă lucrează pentru familii înstărite.

Se întâmplă frecvent ca "bonele de lux", cele care sunt angajate de familii bogate, să fie solicitate să lucreze şi în timpul vacanţelor şi atunci au şansa de a ajunge în destinaţii exotice, la care oameni cu mai mulţi bani decât ele doar visează, relatează Daily Mail.
Zboară cu avion privat, merg cu limuzina, stau la hoteluri de cinci stele, se bucură de peisajele superbe şi în plus nu le costă nimic - iată că meseria de bonă are şi partea ei frumoasă.

Pe Instagram sunt multe imagini postate de bonele care se relaxează în destinaţii de top, precum Nassau (Bahamas), Mexic, Italia, Hawaii, Paris, Thailanda sau Mallorca. Când nu sunt la datorie, bonele se distrează în condiţii de lux, după cum se poate vedea în aceste imagini.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod