tort de nuntă

Cum îşi dau seama fotografii de nunţi dacă o căsnicie rezistă

Câţiva fotografi de nunţi susţin că pot „să citească“ semnele care arată dacă o căsnicie va dura sau nu. Felul în care mirii taie tortul e un indiciu important, spun ei.

Prin natura profesiei lor, fotografii de nunţi lucrează îndeaproape cu mirii, comunică mult cu ei şi, după o experienţă solidă în domeniu, ajung să-şi dea seama dacă între cei doi proaspăt căsătoriţi există o chimie foarte puternică sau, dimpotrivă, mariajul se va rupe la primul test serios. Intrând des în contact cu mirii, fotografii pot să observe cum interacţionează cuplurile în momentele de intimitate şi uneori îşi pot face o idee despre viitorul relaţiei celor doi, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Astfel, o utilizatoare a forumului Reddit care foloseşte indicativul Tawnybigbuns a adresat următoarea întrebare fotografilor de nunţi: Puteţi spune dacă un cuplu va dura sau nu? Şi dacă da, cum vă daţi seama?

"Mă uitam la nişte fotografii de nuntă ale unor prieteni care au divorţat la patru luni după căsătorie şi mă întrebam dacă fotograful şi-o fi dat seama de ceva", a scris ea.

Întrebarea postată a primit peste 1.000 de comentarii, iar părerile sunt împărţite: unii susţin că ştiu când un mariaj nu va avea viaţă lungă, alţii spun că nu-şi pot da seama, relatează ziarul citat.



O persoană a scris chiar că are un album foto cu imaginile pe care le-a făcut la nunţile cuplurilor care s-au despărţit ulterior. "E destul de greu să nu-ţi dai seama", a explicat respectivul.

Altcineva, Rorysparshott, a scris: "Tatăl meu a făcut poze de nuntă de plăcere şi din 27 de cupluri pe care le-a fotografiat în patru ani, cel puţin 20 au divorţat. A zis că se gândeşte să se rebranduiască sub denumirea <<Moartea pasiunii SRL>>." Utilizatorul a adăugat: "Nu-l angajaţi pe tata dacă nu ştiţi un avocat priceput în cazuri de divorţ."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod