Cum eviţi pierderea bagajului: Îţi pui pe geantă o poză imensă cu chipul tău

Tot mai mulţi turişti care călătoresc cu avionul folosesc o nouă metodă pentru a evita pierderea bagajului: îşi imprimă genţile cu chipul lor şi le observă imediat când acestea sunt pe bandă în aeroport.
Noua tendinţă atrage toate privirile în aeroporturile din toată lumea şi tinde să devină un curent foarte popular. Tot mai mulţi turişti cară valize care au chipul lor impens imprimat, dând senzaţia că vezi dublu, scrie ziarul britanic Daily Mail. Unii chiar au ales să-şi imprime imagini în care se strâmbă sau fac gesturi amuzante.

Imprimarea imaginilor pe valizele de călătorie costă în jur de 25 de euro şi facilitează observarea mai rapidă când acestea ajung pe banda rulantă pentru bagaje din aeroportul de sosire.

Noua tendinţă a fost îmbrăţişată şi de prezentatoarea TV Emma Freud, care şi-a imprimat chipul pe geanta soţului, actorul şi scenaristul Richard Curtis, înainte ca acesta să plece spre Statele Unite. "Richard a plecat în America pentru două săptămâni.
I-am luat valiza asta ca să nu fie confuz la banda pentru bagaje"
, a explicat ea. Fotografiat la sosirea în New York, scenaristul comediei "Patru nunţi şi o înmormântare" nu părea prea bucuros să târască după el o geantă cu chipul soţiei. "I-am luat-o de Crăciun... A urât-o, iar luna trecută a folosit-o pentru prima oară fiindcă l-am forţat eu", a mărturisit Emma pentru The Times.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod