Cum arată un hamster sălbatic: Nu există ceva mai drăguţ!

Hamsterii pot fi văzuţi şi altfel, nu doar în cuşcă. Există mai multe specii în toată lumea, iar unii dintre aceşti rozători se bucură din plin de libertate.
Deşi sunt animale de companie foarte populare, hamsterii încă se bucură de libertate. Există 26 de specii de hamsteri în întreaga lume care nu trăiesc în captivitate şi, ca orice animale sălbatice, au dezvoltat un stil de viaţă propriu, diferit de cel al exemplarelor adoptate de oameni. Sunt la fel de simpatici şi inteligenţi ca hamsterii din captivitate, dar au un simţ al conservării foarte dezvoltat, fiind permanent în alertă pentru a nu fi surprinşi de prădători.

Bored Panda a publicat o serie de imagini superbe cu hamsteri sălbatici, surprinşi în diverse ipostaze.
Unii miros florile, alţii caută ceva de ronţăit, dar un lucru este evident în aceste fotografii: sunt atât de haioşi, încât îţi vine să pui mâna pe ei şi să-i iei acasă. Frumuseţea lor tocmai asta este, că pot să se mişte de colo-colo fără să fie prinşi într-o cuşcă, trăind liberi şi bucurându-se în voie de habitatul lor natural.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod