Cum arăta meniul din avion mai demult? Numai delicatese culinare!

Dacă meniul din avion în zilele noastre este unul obişnuit, chiar auster în cazul unor companii aeriene, vei pofti cu siguranţă la bucatele alese cu care erau răsfăţaţi pasagerii mai demult
Scandinavian Airlines a publicat recent o serie de fotografii nostalgice din anii 1950 - 1980 când pasagerii erau serviţi numai cu bucate alese în avion. Homarii, creveţii şi caviarul erau preparate uzuale care se regăseau în meniul din avion, iar pasagerii erau trataţi regeşte cu absolut orice le poftea inima.

De asemenea, din fotografii se vede modul impecabil în care erau serviţi pasagerii şi eleganţa cu care însoţitorii de bord îşi tratau pasagerii. E clar că acele vremuri au apus! De la astfel de meniuri cu fructe din belşug, prosciutto, caviar, homar, creveţi, crab, tort şi alte preparate alese s-a ajuns la unele austere şi foarte sărăcăcioase servite de unele companii aeriene.


Ca să vezi cum s-au schimbat meniurile din avion în ultima vreme şi cum arătau pe vremuri, Bright Side a publicat câteva fotografii oferite de compania aeriană Scandinavian Airlines.

Foto: www.sasmuseet.net
7 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod