Cum arată de fapt oamenii frumoși de pe rețelele de socializare. 20 de imagini șocante

A devenit tot mai dificil să faci diferența între ceea ce este și ce nu este real pe internet.
Nu este vorba numai despre știrile false, ci și despre milioanele de imagini despre care nu îți poți da seama dacă au fost sau nu editate.

Iar dacă privești aceste imagini înainte și după realizate de o specialistă din China vei înțelege și mai bine cât de simplu pot fi oamenii manipulați prin intermediul fotografiilor. Dacă ți se pare că vezi tot mai multe chipuri perfecte pe Instagram, Pinterest sau Facebook, editarea foto ar putea fi una dintre cauze. 

Kanahoooo, așa cum este cunoscută pe rețelele de socializare din China, este un editor foto specializat în transformarea chipurilor.
A devenit o celebritate online în China datorită talentului său, având peste 430.000 de followeri pe rețeaua Weibo. Jobul ei zilnic este acela de a-i face pe oameni să pară "strălucitori", folosindu-se de tehnicile de editare în Photoshop pentru a le îmbunătăți fotografiile de profil. 

"Nu crede tot ceea ce pare perfect pe internet. Dacă vrei să afli adevărata față a unei persoane, întâlnește-o în realitate", recomandă Kanahoooo, potrivit boredpanda.com.

Descoperă câteva dintre cele mai reușite creații ale sale, care sunt un important avertisment asupra faptului că în online limita dintre realitate și ficțiune este una foarte subțire. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod