Congresul sirenelor, un eveniment ieşit din comun - VIDEO

Peste 300 de persoane fascinate de aceste personaje legendare au participat la congresul NC Mermania din Carolina de Nord, SUA.

În Statele Unie există o comunitate importantă de fani ai sirenelor. Şi în acest grup sunt şi bărbaţi, nu doar femei. Ei cred că acest personaj legendar le aduce noroc şi inspiraţie în tot ceea ce fac şi că oricine poate fi o sirenă.

Ultima ediţie a congresului NC Mermania a avut loc în Greensboro, o localitate din statul american Carolina de Nord, iar cei 300 de participanţi şi-au etalat fiecare coada de sirenă, cât mai viu colorată şi mai lungă posibil.

Participanţii la congres s-au reunit la piscină pentru concursul celor mai frumoase cozi de sirenă, au înotat şi s-au pozat împreună.

Aceste accesorii realizate din silicon şi cauciuc sunt atât de grele, încât nu pot fi ridicate decât cu ambele picioare şi fiecare costă aproximativ 3.000 de dolari.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod