Comorile lui Stallone: Fetele lui strălucesc din nou

Stallone ?i familia
Sylvester Stallone, un bărbat mândru de femeile din viaţa lui: soţia şi cele trei fiice


Tinerele au mai spus că se uită la "Rocky", film de care tatăl lor este foarte mândru, de fiecare dată când e difuzat la televiziune. "Eram foarte mici când a apărut prima oară, dar acum de fiecare dată când e la TV ne uităm!", a spus Sistine.

Tot ea a anunţat pentru People magazine că au decis să poarte rochii de aceeaşi culoare, negru, la gala Globurilor de Aur, fiecare optând pentru modelul şi stilul care o avantajează şi că tatăl lor le-a ajutat să se pregătească pentru seara cea mare: "M-a ajutat câte o oră în fiecare zi să mă antrenez ca să mă obişnuiesc cu tocurile, ca să nu cad", a dezvăluit Scarlet.

"Fiind cea mai mare, încerc să adopt o atitudine mai sofisticată şi să fac asta cât mai simplu posibil.

Cred că Sistine va impresiona cu un look rock, foarte cool", a adăugat Sophia.

Este pentru prima oară în istoria Globurilor de Aur când organizatorii aleg pentru acest rol doi sau mai mulți frați, de obicei fiind desemnați fiul sau fiica unui mare actor de la Hollywood. Fiicele lui Sylvester Stallone vor avea rolul de a escorta prezentatorii şi laureaţii pe scenă în timpul ceremoniei.

"Surorile Stallone vor continua tradiția noastră istorică pentru înmânarea premiilor în timpul galei", a declarat președintele HFPA, Lorenzo Soria în noiembrie, când a făcut anunţul oficial pentru titlul Miss Golden Globes 2017.

În 2015, titlul "Miss Golden Globe" i-a fost acordat fiicei lui Jamie Foxx, Corinne Foxx.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod