Coincidenţe foto: 14 imagini care te fac să le priveşti de două ori

O singură secundă e de ajuns pentru a surprinde lucrurile altfel decât te-ai aştepta. E secunda care face din normal ceva... special.
E plin Instagram-ul de imagini editate, filtrate şi aranjate! Toată lumea caută poza perfectă, imaginea care să atragă "milionul" de like-uri, care să te scoată din anonimat şi să-ţi facă un "nume" cu renume. Imaginile ieşite din comun atrag atenţia în mod garantat, dar nu-s la îndemâna oricui - e nevoie de tehnică scumpă, de mult timp şi mai presus de toate, de experienţă şi talent, calităţi care se dobândesc în timp.

Uneori, însă, norocul ţine loc de pricepere.
E suficient să apeşi butonul exact în secunda potrivită şi gata poza bună - lucrurile se schimbă total chiar în clipa în care declanşează camera foto, iar imaginea obţinută este contrară sensului urmărit. Coincidenţele atrag întotdeauna atenţia şi sunt o sursă de amuzament. Iar când instantaneele rezultate produc confuzie şi te fac să le priveşti de două ori ca să înţelegi ceea ce vezi, succesul e garantat pe reţelele de socializare.

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat o serie de iluzii optice surprinse de fotografii amatori de pretutindeni.
Lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere în aceste imagini şi trebuie privite cu atenţie pentru a le descifra. Un lucru e sigur - nici vorbă de Photoshop, e vorba doar de nişte coincidenţe amuzante!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod