Ciudata relaţie dintre om şi animal: Pisica luată de pe stradă crede că omul cu barbă e mama ei

O pisică pe care un tip cu barbă a salvat-o de pe stradă crede că acesta e mama ei. Şi se comportă ca atare.
Ceea ce părea o zi de lucru obişnuită pentru bărbosul pe nume Jordan s-a terminat cu un bonus neaşteptat: o pisică pe care a găsit-o la marginea unei păduri şi pe care a luat-o acasă. Într-un fel neobişnuit, Jordan spune că barba a fost un element de legătură pentru noua prietenie. Iată cum.

Jordan lucrează ca operator mecanic la o staţie de extragere a gazelor naturale din Pennsylvania, Statele Unite. Într-o zi, în timp ce făcea o lucrare de mentenanţă într-o zonă rurală, a zărit o mogâldeaţă cu blăniţă ieşind din pădure. Era o pisicuţă roşcată, care s-a apropiat de el aproape târându-se, cerşind ajutor.

"Aproape că am înlemnit şi m-am şi topit în acelaşi timp.
Arăta atât de tristă! Era istovită, n-arăta deloc bine. M-am uitat în jur şi n-am mai văzut altă pisică. Practic, noi lucrăm în mijlocul pustiului"
, a povestit muncitorul.  

Puiul avea doar câteva săptămâni şi n-a ezitat deloc când Jordan a luat-o în braţe şi a băgat-o în maşină. A fost foarte norocoasă, pentru că, judecând după starea în care se găsea, n-ar fi supravieţuit în acele condiţii, mai ales că avea şi o problemă la un ochi, relatează The Dodo. Jordan a fost omul potrivit la locul... nimerit şi asta a salvat-o.

"Nu puteam s-o las acolo.
Să vezi o pisică în halul ăla... eu nu pot să duc aşa ceva. Pur şi simplu am fost acolo la momentul potrivit. A stat toată ziua cu mine în maşină. Aveam nişte ton la serviciu, aşa că i-am dat să mănânce"
, a spus el.

În următoarele ore, pisicuţa s-a tot învârtit pe lângă Jordan în timp ce acesta îşi vedea de treabă. I-a făcut şi un mic culcuş în pălăria lui. Pe zi ce trecea, prietenia dintre ei devenea mai strânsă, iar pisica se punea pe picioare. Până când Jordan şi-a dat seama că aceasta crede că el este... mama ei: "A început să-mi caute prin barbă ca să sugă lapte.
A venit peste umărul meu şi mi-a ciufulit barba. Îşi băga capul în bărbia mea. Atunci mi-am dat seama că nu pot lăsa puiul pe mâna altcuiva. Ăsta stă cu mine acasă, nu-l las la niciun adăpost, aşa m-am gândit"
, a povestit el.

A dus pisica la un veterinar, iar medicul i-a spus că are infecţie respiratorie şi o problemă la un ochi. După câteva zile de tratament, pisica a devenit tot mai vioaie şi a început să se joace cu Jordan şi cu soţia lui. "Este foarte bine acum. Sare de jur împrejur, se joacă, îşi întinde lăbuţele, ca orice pisică. E destul de nebună, face mai multe nebunii decât alte mâţe", a mai spus el.

Jordan a botezat-o Odin.
Nu-i prima pisică pe care el a salvat-o în timp ce muncea. Cu câţiva ani în urmă, a luat altă pisică abandonată şi a adus-o acasă. Acum se joacă cu Odin. "Uite că am făcut-o din nou. Nu ştiu de ce mi se tot întâmplă aşa ceva, dar nici nu vreau să le las", a mai spus bărbosul sufletist.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod