Cineva a râs de Trump: Nimeni nu are cravata mai lungă ca a lui! - FOTO

Toată lumea a observat că Donald Trump are o mulţime de cravate şi toate sunt foarte lungi. De aici a pornit o avalanşă de parodii foto cu cravatele preşedintelui SUA.
Colecţia de cravate a preşedintelui american este deja renumită. Încă din campania electorală acest accesoriu din vestimentaţia lui Donald Trump a atras atenţia presei şi a publicului. Dincolo de diversitatea acestei colecţii, toată lumea a remarcat că acestea sunt foarte lungi şi întotdeauna preşedintele le ţine la vedere.

A fost suficient ca un internaut pus pe şotii să editeze în Photoshop o imagine cu Donald Trump, lungindu-i amuzant de mult cravata, că imediat pe Twitter s-a pornit o avalanşă de parodii, sub genericul @TrumpsTies.


Preşedintele american a devenit subiectul frecvent al parodiilor pe reţelele de socializare. Într-una dintre campaniile care au devenit virale, Trump apărea în compania mai multor lideri politici din lume, dar era redus la dimensiunile unui băieţel. Ideea s-a bucurat de un succes planetar.

Rămâne de văzut dacă şi acest "val" de ironii pe tema cravatelor lui Trump va cuceri internetul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod